Naslovnica | Linkovi | Kontakt

 Vodici za 

eksternu maturu







Svečana dodjela priznanja najuspješnijim učenicima na kantonalnim takmičenjima

 

Naša škola bila je domaćin svečanoj dodjeli priznanja učenicima koji su ostvarili najbolje rezultate na kantonalnim takmičenjima iz predmeta: Bosanski jezik i književnost, hrvatski jezik i književnost, srpski jezik i književnost (osnovne škole - razredna i predmetna nastava, srednje škole - gimnazije i srednje stručne škole), Engleski jezik (osnovne škole, srednje škole - gimnazije i srednje stručne škole), Njemački jezik (osnovne škole i srednje škole - Nivo B1, B2, A2), Turski jezik (osnovne škole), Francuski jezik (srednje škole - drugi i treći strani jezik), Vjeronauka (osnovne i srednje škole), Geografija (osnovne i srednje škole), Informatika (osnovne škole). Priznanja je dodijelila ministrica za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo, Naida Hota-Muminović, zajedno sa saradnicama Nihadom Ćolić i Aidom Rizvanović.

U revijalnom programu nastupili su naši učenici Ia razreda sa plesnom koreografijom "Škola" i mladi harmonikaši Ilhana Rizvanović, Ishak i Harun Mešić i Kenan Mulović, a program je vodila učenica VIIb razreda Merjem Ćatić.

Zbog poštivanja higijensko-epidemioloških mjera dodjela priznanja organizirana je u tri grupe.

Ovim putem se zahvaljujemo Ministarstvu za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo što su odabrali našu školu za jedan ovako značajan događaj.

Još jednom čestitamo i našim učenicima Benjaminu Kapi (IVa razred) i Tajri Hadžić (IXb razred) koji su primili priznanja za osvojena 3. mjesta iz Bosanskog jezika i književnost, hrvatskog jezik i književnost, srpskog jezik i književnost (Benjamin) i Engleskog jezika (Tajra)

 

Klikom na sliku iznad pristupate fotogaleriji

 

Nazad Na vrh