Naslovnica | Linkovi | Kontakt

 Vodici za 

eksternu maturu







Zahvalnica načelnika Ibrahima Hadžibajrića Fatihu Žgalju za afirmaciju Općine

 



U želji da nagradi i afirmiše mlade ljude koji su postigli velike uspjehe u ovoj školskoj godini, promovirajući tako rad, trud, učenje i zalaganje kao najveće životne vrline, općinski načelnik Ibrahim Hadžibajrić dodijelio je zahvalnice za doprinos razvoju i afirmaciji općine starogradskim osnovcima. Među njima se našao i ponos naše škole Fatih Žgalj.

Fatih je ove školske godine bio najbolji na općinskim takmičenjima iz matematike, fizike, informatike, geografije, engleskog jezika. Također, odlične rezultate postigao je i na kantonalnim takmičenjima koja su do sada održana. Zbog toga je u svojoj općini primjer uspješnog mladića pred kojim stoji blistava budućnost. Načelnik Hadžibajrić je to prepoznao i uručio mu zahvalnicu na svečanoj sjednici održanoj u povodu Dana Općine Stari Grad.

"Zahvalnicu smatram nekom vrstom krunidbe mojih dosadašnjih uspjeha. Na općinskim takmičenjima iz matematike, fizike, informatike i geografije sam osvojio prvo mjesto. Na kantonalnom takmičenju iz matematike drugo mjesto, a fizike prvo", pojasnio je Fatih.

Mnogo uspjeha u daljem obrazovanju želimo Fatihu!

 

Nazad Na vrh